Yritys

YRITYS

YRITYS

Anttolan Fysikaalinen Hoitolaitos on toiminut jo reilut 30 vuotta. Vuoden 2016 alussa, samalla kun ryhdyin yrittäjäksi, yrityksen nimi muuttui muotoon Anttolan Fysikaalinen. Toimitilat sijaitsevat edelleen Anttolan kirkonkylällä samassa tutussa osoitteessa Pajatie 11. Lämpimästi tervetuloa!

YRITTÄJÄ

Valmistuin fysioterapeutiksi Mikkelin ammattikorkeakoulusta toukokuussa 2007. Suurimman osan työurastani olen työskennellyt yksityispuolella toisten palveluksessa, mutta työkokemusta on karttunut myös terveyskeskusosastoilta sekä keskussairaalasta. Työn ohessa olen käynyt myös lisäkoulutuksia, joista esimerkkeinä työterveyshuollon erikoistumisopinnot Lahden ammattikorkeakoulussa vuonna 2011, PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen 1. taso vuonna 2014 ja 2. taso 2016. Keväällä 2016 kouluttauduin myös lymfaterapeutiksi Helsingissä Suomen Lymfahoito ry:n koulutuksessa.
Yrittäjänä olen toiminut vuoden 2016 alusta. Yrittämiseen innosti mielenkiintoinen mahdollisuus harjoittaa ammattia omalla kotiseudulla.
Vapaa-ajalla intohimoni ja rakas harrastukseni on musiikki ja erityisesti laulaminen. Musiikkiopistossa opiskelun lomassa myös keikkailen erilaisissa tilaisuuksissa.