Palvelut

PALVELUT

LYMFATERAPIA

Lymfaterapia on turvotuksen hoitoa. Lymfaterapialla hoidetaan esimerkiksi syöpähoitojen jälkeistä turvotusta, laskimovajaatoiminnasta johtuvaa alaraajaturvotusta tai vaikkapa leikkauksen jälkeistä turvotusta. Turvotusta syntyy, kun imusuonisto ei pysty suoriutumaan tehtävästään tarpeeksi tehokkaasti ja kuljettamaan lymfaa eli imunestettä pois kudoksista. Manuaalinen lymfaterapia aktivoi imusuoniston omaa, aktiivista pumppaustoimintaa, siirtää turvotusta soluvälitilassa ja aktivoi uusien imusuoni-yhteyksien syntymistä ja toimintaa turvonneiden ja terveiden kehonosien välillä. Kompressio (sidokset, tukisukat tai -hanskat) kohottaa kudospainetta ja vähentää turvotusta, tehostaa lihas- ja nivelpumpputoimintaa sekä aktivoi tätä kautta sekä laskimoiden että imusuoniston toimintaa. Manuaalisesta lymfaterapiasta voi olla apua myös jännittyneisyyden ja kivun lievityksessä sen rentouttavan vaikutuksen takia. Myös lymfaterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

FYSIOTERAPIA

Fysioterapiasta voi saada apua tuki- ja liikuntaelinoireisiin, neurologisiin oireisiin tai leikkauksesta kuntoutumiseen. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai omaehtoisesti ilman lähetettä. Fysioterapiaan kuuluu aina tilanteen kartoitus haastattelun ja tutkimuksen avulla, tarpeen mukainen fysioterapeuttinen hoito sekä ohjaus ja neuvonta. Fysioterapia toteutetaan asiakaslähtöisesti, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden ja asiakkaan omaa aktiivisuutta tukien.

HIERONTA

Hieronnalla pyritään vaikuttamaan pehmytkudoksiin, erityisesti lihaksiin, mekaanisesti erilaisin ottein. Hieronta kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista hierottavalta alueelta. Hieronnalla voidaan lievittää lihaskireyksiä ja jännittyneisyyttä ja niistä johtuvia kipuja. Hieronta on siis tehokasta lihashuoltoa, mutta hierontaan voi tulla myös vain rentoutumaan, vaikka suurempia vaivoja ei olisikaan.

HINNASTO

Fysioterapia

30 min

45 min

60 min

47 €

53 €

59 €

Lymfaterapia

60 min

90 min

66 €

91 €

Hieronta

30 min

45 min

60 min

90 min

41 €

47 €

53 €

76 €

Kotikäynnit

+50% hoitoajan hinnasta